WhatsApp İletişim
Mail Destek

SMS Onay Siteleri

19/12/2022 16:44:01

SMS Onay Siteleri

SMS Onay Siteleri


Anlık olarak SMS almayı sağlayan sms onay siteleri sayesinde sanal numaranıza gelen onayları panelinizde görüntüleme olanağı sunuyor. Giriş yapılan bazı sitelerde üye kaydı oluştururken SMS kodu gönderiliyor. Telefon numarasına gönderilen bu kod için geliştirilmiş sanal numaralar kullanabilirsiniz. Kişiye özel tahsis edilen bu sanal numaraları kullanarak üyelik işlemlerinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.


SMS Onay Sitesi


İyilik işlemleri, indirim kuponları ve çeşitli kampanyalar için internet platformlarında onay kodu uygulaması yapılıyor. Bunun için sisteme bir numara tanımlanması gerekiyor. Bir platform aynı numara üzerinden birden fazla kayıt gerçekleştirmiyor. Dolayısıyla bir sisteme aynı numara üzerinden sadece tek kayıt yapılıyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için kayıt olduğunuz platforma birden fazla üyelik yapabilirsiniz. Bunun için SMS onay sitesinden sanal numaralar satın alabilirsiniz.


Güvenilir SMS Onay


Herhangi bir platformdan size gönderilen SMS onay kodunu sanal numaralar aracılığıyla edinebilirsiniz. %100 güvenli olan bu hizmet sizlere tek kullanımlık sanal numara sunuyor. Bu numara güvenlik açısından bir kerelik kullanım özelliğine sahiptir. Dolayısıyla farklı bir zamanda veya tekrar girişler için kullanılmaz. Tek kullanımlık sanal numaraları ister kiralayın isterseniz de satın alabilirsiniz. Satın satın aldığınız bu sanal numara sistemden silinir ve onay servisleri için tekrar kullanılmaz.


SMS Onay Satın Al


Fiziksel hatlara göre daha ucuz ve pratik bir kullanıma sahip olan sanal hatları satın alarak anlık SMS onayında kullanabilirsiniz. Satın alma işleminiz tamamlanır tamamlanmaz SMS onayını panelinizde görüntüleyebilirsiniz. Böylece SMS doğrulama uyarılarında kendi telefon numaranızı paylaşmadan güvenli bir şekilde çeşitli internet sitelerine giriş yapabilirsiniz. Kendi numaranızla üyelik açamadığınız durumlarda bu hizmeti satın alabilirsiniz.


SMS Onay Kirala


Satın alınan SMS sanal numara onay servisleri tek kullanımlıktır. Güvenlik için bu numaraya tekrar SMS alınması engelleniyor. Fakat SMS onay kiralama hizmeti ile haftalık, günlük ya da saatlik numara kiralayabilirsiniz. Böylece aynı numarayla istediğiniz kadar farklı platformda SMS almaya devam edebilirsiniz.


SMS Onay Al


Otomatik olarak çalışan SMS onay sisteminden 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz. Hesabınızda bulunan bakiyelerle isterseniz SMS onay satın alabilir veya kiralayabiliyorsunuz. SMS onay alırken numarayı hangi sitede kullanacağınızı belirtmeniz gerekiyor. Ayrıca numaranın ait olmasını istediğiniz ülkeyi de kendiniz seçebiliyorsunuz. Ödemenizi yaptıktan sonra sahip olduğunuz sanal numarayı dilediğiniz platforma giriş yaparken kullanabiliyorsunuz.


SMS Onay Hizmeti


SMS onay hizmeti son günlerde en çok ilgi gören çalışmalardan biridir. Dijital platformda her geçen gün artan rekabet firmaları çeşitli kampanyalar sunmaya zorluyor. Daha çok kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen firmalar üyelik ve kayıt işlemleri için SMS onay kodu gönderiyor. Bu kod kaydedilen numaraya özeldir. Yani bir telefon numarasına birden fazla onay kodu gönderilmemektedir. Dolayısıyla kullanıcılar SMS onayı için sanal numaralar kullanmayı tercih ediyor. Kullanılan bu numaralar da tek seferlik olup kişiye özel tahsis ediliyor.